Integritetspolicy

VILLKOR OCH BESTÄMMELSER 

Sushi Baren Gävle är en restaurang som tillagar beställningar av livsmedel från beställaren (nedan “kunden”). Sushi Baren Gävle levererar till privatpersoner och företag innanför Gävle Kommun. Sushi Baren Gävle försöker alltid upptäcka och varna om eventuella driftstörningar, men ansvarar inte för fördröjd eller utebliven leverans till följd av eventuella tekniska problem. 

PERSONUPPGIFTER 

Sushi Baren Gävle lagrar all information som anges vid beställning. Denna information behövs för att kunna erbjuda en trygg och bra tjänst. Vi följer GDPR. Genom att ge skicka en beställning eller registrera ett konto på Sushi Baren Gävles hemsida godkänner du enligt GDPR att informationen och uppgifterna får lagras, sparas och bearbetas i vårt dataregister samt presenteras för de parter (t ex utkörningsfirman) som behöver informationen för att kunna fullgöra sina åtaganden gentemot dig som beställare. När du beställer från Sushi Baren Gävle accepterar du att vi automatiskt skapar ett användarkonto till dig. Sushi Baren Gävle kan komma att använda informationen för att sammanställa statistik, i syfte att förbättra vår tjänst. Inga personuppgifter lagras längre tid än vad som är nödvändigt för att vi ska kunna erbjuda våra kunder en bra tjänst. Du kan själv radera ditt konto eller kontakta oss så raderar vi ditt konto åt dig. 

BESTÄLLNING 

För att få handla från Sushi Baren Gävle:s hemsida måste du ha fyllt 18 år. 

All personinformation som anges i beställningsformuläret ska vara korrekt och tillhöra den som beställer produkterna. Sushi Baren Gävle ansvarar inte för utebliven leverans till följd av otillräcklig eller felaktig information i beställningsformuläret. 

PRODUKTER 

Sushi Baren Gävle har som mål att alltid hålla sidan uppdaterad för eventuella förändringar i produktutbudet men vi reserverar oss för att vissa produkter kan vara slut i lager. Sushi Baren Gävle ansvarar själv för att meddela kunden om detta och erbjuda ett alternativ. 

Sushi Baren Gävle arbetar för en hög kvalitet på de produkter som erbjuds via hemsidan och har därför ett stort intresse av att ta del av kundens erfarenheter. Om kunden har klagomål på enstaka produkter ska kunden i första hand ta upp detta med Sushi Baren Gävle. 

Medan Sushi Baren Gävle eftersträvar att alla priser på hemsidan är helt korrekta, reserverar vi oss för eventuella fel och möjligheten att neka en order. 

BETALNING 

Alla beställningar via Sushi Baren Gävle är bindande. Sushi Baren Gävle tar endast emot betalning genom Sushi Baren Gävles hemsidan genom Nets Easy. Betalning ska ske i svenska kronor. 

Alla priser på Sushi Baren Gävle är inklusive moms om inget annat anges. Momsen på livsmedel är 12% vid avhämtning och utkörning och i övrigt är momsen 25%. Kvitto och momsspecifikation erhålls automatiskt och sänds därefter till kundens angivna mailadress. 

Om kunden väljer att betala genom faktura från Nets Easy har Sushi Baren Gävle rätt att debitera en faktureringsavgift till kunden. Faktureringsavgiften framgår i matbeställningens sammanfattningssida som du finner i samband med att du fyller i din betalinformation. 

LEVERANS 

Sushi Baren Gävle och alla inblandade partners mål är att erbjuda den kortaste möjliga leveranstiden. Utkörningen kan skötas av en extern part. Leveranstiden varierar ofta med tiden på dygnet och vi reserverar oss för eventuella dröjsmål till följd av lång orderkö eller trafikproblem. För särskilt långa leveranstider har Sushi Baren Gävle det yttersta ansvaret att meddela kunden om detta. 

Sushi Baren Gävle har specifika utkörningsområden och restaurangen har rätt att neka utkörning till områden utanför dessa. Priset på hemkörning kan variera beroende på kundens order, såsom minsta antal rätter eller minsta totalsumma. Eventuell utkörningskostnad framgår på beställningen och kan variera mellan olika tidsperioder. 

ÅNGERRÄTT 

Försäljningen av mat via Sushi Baren Gävle omfattas inte av ångerrätt enligt distansavtalslagen (lag (2005:59) om distansavtal och avtal utanför affärslokaler). Du kan läsa mer om ångerrätt och vilka varor och tjänster som är undantagna från ångerrätt på Konsumentverkets hemsida. 

MISSBRUK 

Sushi Baren Gävle lagrar kundens IP-adress och annan värdefull information om kundens Internetleverantör för att vid eventuellt missbruk av tjänsten kunna spåra upp beställaren. Vi polisanmäler och utreder alla typer av missbruk av våra tjänster på Sushi Baren Gävle. 

VILLKORSÄNDRINGAR 

Sushi Baren Gävle har rätt att ändra dessa villkor utan att i förväg få ditt godkännande. Sushi Baren Gävle informerar om ändringen minst en vecka innan den träder i kraft. Informationen lämnas på webbplatsen. Genom att fortsätta att nyttja Sushi Baren Gävles webbtjänst efter att ändringen trätt i kraft godkänner du ändringen. 

KONTAKTUPPGIFTER 

Vill du komma i kontakt med oss på Sushi Baren Gävle når du oss på telefon 026-10 10 30 eller via mejl info@sushibarengavle.se. Vi besvarar de flesta mejlfrågor inom 48 timmar. 

OBS! Matbeställningar tas ej emot via mejl. 

Öppettider: måndag – söndag 11.00 – 21.00

Sushi Baren Gävle ägs av Elias Sushi Bar med org. nummer 556897-0411 

 

Rulla till toppen